fredag 16 januari 2015

Waiting on Wednesday - Vecka 3

Waiting on Wednesday började hos Breaking the Spine och är ett sätt att visa upp kommande böcker som man verkligen ser fram emot!

 
Fairest: The Lunar Chronicles: Levana's Story
Av Marissa Meyer
Releasedatum: 27 Januari 2015
22489107
Mirror, mirror on the wall,
Who is the fairest of them all?

Fans of the Lunar Chronicles know Queen Levana as a ruler who uses her “glamour” to gain power. But long before she crossed paths with Cinder, Scarlet, and Cress, Levana lived a very different story – a story that has never been told . . . until now.

 
Kommentarer:
Jag vet att det är fredag idag men jag tänkte att jag smyger in veckan WoW-inlägg här eftersom jag glömde det i onsdags^^ och för att jag verkligen längtar efter den här boken! Precis som resten av bokvärlden går jag och väntar på att Winter ska släppas nu i höst. Väntan känns evighetslång men nu kommer vi i alla fall till en lite ljuspunkt - Meyer släpper en novell om drottning Levana! Jag kommer definitivt läsa den och hoppas att den kan minska min längtan efter Cinder och de andra lite.

Är ni intresserade av Levana och hennes historia?

3 kommentarer:

 1. Läste ut "Cinder" härom veckan och blev totalfast, så klart. Tack för tipset, för jag köpte den efter din recension. :) Självklart ska jag köpa "Fairest" när den kommer ut, men jag kanske ska läsa "Scarlet" före i alla fall. Vi får se!

  Tack för en toppenblogg! Får alltid bra tips av dina recensioner. :)
  Ha det bra! Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud så kul! Visst är den bra! :) Ja jag hade nog läst både Scarlet och Cress innan du ge dig på den här. Man får veta endel i Cress om Levana som kan vara bra att veta innan du läser denna! Tack så himla mycket!

   Radera
 2. Jamen självklart följer jag då ditt råd och läser både Scarlet och Cress innan jag läser Fairest! :) Det blir nog Scarlet rätt snart för jag har tragglat i en "vanlig vuxenbok på svenska" ett tag nu så jag behöver lite äventyr. :)

  Ha det bäst!!!!!

  SvaraRadera