torsdag 8 januari 2015

Pågående Serier 2015

Jag har som löfte/mål under 2015 att försöka läsa klart och avsluta en del av de serier jag håller på att läsa just nu. Bara för att inte hamna i en sits där jag håller på att läsa 50st olika serier samtidigt. Så tänkte att det var läge att lista min pågående serier!

Pågående serier 2015 
Där det finns utgivna böcker att läsa

Percy Jackson and the Olympians:
 Håller precis på att läser Sea of Monsters!

The Mortal Instruments:
Den här får nog vänta lite då jag hade tänkt att läsa Clockwork Angel först.

Silo:The Kingkiller Chronicle:
Jag sparar lite på den här eftersom det ännu inte finns något releasedatum för bok 3.

Unwind:
Unsouled är på väg hem till mig. Längtar med att få fortsätta den här serien!

Reborn:
Den här är också på väg hem.

Lux:
 Den här serien har jag helt tappat och glömt bort. Är inte speciellt sugen på att läsa den just nu, Får ser hur jag gör med den i framtiden.
  
A Song of Ice and Fire:
Det här är en serien jag inte stressar med. Jag läste första boken under 2014 och nu tror jag det är tid för bok 2. Blev i alla fall väldig sugen nu när jag kollade på omslagen!


Hmm inte så illa ändå måste jag få säga. 8st som jag kan komma på just nu. Sen är det såklart en del serier som jag väntar på att nästa bok ska komma ut men det får man ju ta när de släpps. Nu ligger i alla fall mest fokus på Unwind, Percy Jackson & Shadow Falls serierna som jag är mest sugen på att läsa!

Har ni koll på hur många serier ni håller på att läsa samtidigt?


7 kommentarer:

 1. Jag sitter också och sparar på The wise mans fear. Läste första när den kom ut men får väl läsa om hela högen när tredje kommer. Verkar ju ta en jäkla tid, tyvärr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det lutar åt en omläsning. Man lär ju knappast komma ihåg allt :)

   Radera
 2. Jag har gjort en seriesida på bloggen där jag håller koll på alla mina serier, vilka jag läst, vilka jag äger men inte läst och vilka som jag ännu har kvar att både läsa och få tag i. Smidigt men pyssligt och ibland lite stressande, för det är många serier :P Du verkar ha mycket att se fram emot i serieväg! GoT håller jag också på med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Kul att ha det överskådligt! Ja jag hoppas på massor med bra läsning :)

   Radera
 3. Ja shit va mycket serier man följer samtidigt, men är ju inte så konstigt när allt som släppts typ är serier nuförtiden :P

  Jag listar allt jag följer här: http://schitzo-cookie.blogspot.se/p/bokserier.html annars skulle jag aldrig ha koll :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det är verkligen inte speicellt konstigt eftersom allt typ är serier som du säger. :) Imponerande sida du har knåpat ihop! betydligt bättre koll än vad jag har iaf!

   Radera