söndag 25 januari 2015

Cover Reveal: Public Enemies

Omslaget till den andra boken i Ann Aguirres nya serie Immortal Game har släppts.

Public Enemies - Ann Aguirre
Releasedatum: 4 Augusti 2015

Här har de gjort en klassiker och bytt omslag inför den andra boken. Kan det vara för att den första boken inte alls har fått så bra betyg och recensioner så de försöker sig på en nystart för den här serien? 

Det gamla omslaget för den första boken.

De två nya omslagen!
 
Jag gillade verkligen de första omslaget men jag tycker de nya är rätt coola oxå. Jag misstänker att på den sista boken kommer man se hela ansiktet. Jag hade stora planer på att läsa den här serien eftersom jag älskar Aguirres Razorlands serie. Men på grund utav några riktiga usla recensioner är jag nu väldigt tveksam. 

Vad tycker ni om de nya omslaget, är ni sugna på att läsa den?
4 kommentarer:

 1. Jag gillar faktiskt inte alls de nya omslagen. Det första är så mycket finare. Det skulle dock vara kul att se vad du tyckte om du läste den, själv var jag ju väldigt besviken och tänker inte fortsätta med serien. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det första är såklart finare men jag gillar ändå de nya lite. Ja jag vet, jag är fortfarande lite intresserad av att läsa den. Jag kanske ha en helt annan uppfattning :) vi få se om jag får tid för den någon gång..

   Radera
 2. Jeg synes de nye omslagene var mye bedre. Jeg har vært i tvil om jeg ville lese denne serien eller ikke, men nå tror jeg at jeg heller mot skal, bare så jeg kan ha disse bøkene på hyllen ;)

  Cecilie

  http://cucie-reads.blogspot.no/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det! Man kan aldrig ha för många snygga omslag i bokhyllan :)

   Radera