söndag 19 maj 2013

Beautiful Creatures D. 2 - Svåra val, magiska hemligheter

 Nu har del två i Beautiful Creaturs serien på svenska fått omslag och utgivningsdatum. Enligt bokus släpps boken den 27 aug 2013. 
Tur att de fortsätter med samma omslagsserie! Jag antar att de svenska böckerna kommer se likadana ut som de häftade engelska böckerna med en bakgrundsfärg för varje bok:


 Det kommer bli SÅ snyggt i bokhylla och jag kan inte vänta tills augusti!

10 kommentarer:

 1. Fick svar för nån månad sen att jag skulle få den som Rec-ex! Tyvärr var den inte färdig översatt ännu så jag måste vänta ett tag. :P
  Stör mig lite på att den heter "Beautiful Creatures - Bok 2". Allvarligt, var det verkligen så fel med Darkness?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja kan de inte översätta snabbare :)

   Radera
 2. Har precis läst Beautiful Darkness och den var riktigt bra! Fattar inte heller varför de gör som de gör med titeln. "Darkness" säger ju en del om boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Jag hoppas jag tycker lika mycket om den! Ja jag förstår inte riktigt heller motivationen till titeln..

   Radera
 3. Så roligt att den kommer ut så snart! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! Vi får bara hoppas att de andra två böckerna kommer relativt snabbt sen! Det är såå segt att gå och vänta ett år på varje!

   Radera
 4. Jag som köpte del 2 på engelska direkt när jag läst klart den första för att jag inte kunde vänta.. och så står den ändå här oläst fortfarande. Känns som om jag hade kunnat vänta till den svenska översättningen då ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ville oxå köpa den dirket men eftersom jag har den första delen på svenska så vill jag ju alla i samma format och stil.. Men det kommer bli en LÅNG väntan :)

   Radera
 5. Fint =) men fick första som pdf så jag väntar nog och köper boxen med de engelska böckerna så jag också får fint i bokhyllan =)

  Sen håller jag med om att det är lite dumt att den bara heter Beautiful Creatures Bok 2...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man vill ju alla i samma stil och språk..! Kunde de inte hittat på något annan namn eller behållt Beautiful Darkness??! Beautiful creaturs bok 2 är inte så lockande :)

   Radera